Сіль харчова екстра No 1 помол Туреччина
- В наявності
- Тільки оптом
14 ₴/кг
Мінімальне замовлення — 1000 кг
Мінімальна сума замовлення на сайті — 1000 грн
- +380 (67) 468-72-00
Сіль харчова Екстра No 1 помол 0,21м-1м
Сертифікат якості ISO 9001: 2015
Сіль екстра — хімічне очищення і випаровування розсолу, що видобувається з свердловин. Вона характеризується найвищою хімічною чистотою (зтриманням NCl принаймні 99,8 відсотків), майже не містить домішок інших солей (менше, чим вони менші).
Сучасні харчові добавки вводяться до складу продукції під час її виготовлення, надають певні властивості або поліпшують загальний смак їжі.
Смачна сіль Екстра відрізняється чисто-білим кольором і рівномірним дрібним поромом 0,21м-1м. За результатами лабораторних випробувань цей товар вважається ефективним і безпечним для інших товарів.
Хлористий натрій відноситься до високого стандарту Наприклад, харчова сіль сортів екстра показала відповідність за такими параметрами, як масова частка вологи і магній-іона. Не було виявлено підвищення вмісту оксиду заліза, який може бути небезпечним для здоров’я людини.
Поварена сіль є досить низькою частиною нерозробленої у воді залишкової речовини. Але масова частка сульфат-іона і натрія в складі продукту не відповідають підвищеному стандарту. Для солі сортів екстра.
- У харчовій промисловості для засолки і консервації продуктів, для зберігання кормів у животноводстві;
- При виготовленні миючих засобів, соди, хлору, їдкого натра, солоної кислоти;
- Для фарбування матеріалів, виготовлення мила, усунення обледеніння доріг;
- У молочній промисловості для виготовлення сирів, мироги, сухого молока;
- Для виготовлення свіжих овочів і фруктів у сільському господарстві.
- На консервних підприємствах, в м'ясо- і рибо- переробляючих виробах;
- У пивоварстві та виробництві слабоалкогольних і безалкогольних напоїв;
- У виробництві джема і мармелада, а також хліборобних і кондитерських виробів.
Таблиця складників і основні характеристики
Позначки | Норматив |
Нерозчинні частинки | 0,3% |
Вологість | 0,1% |
NaCL | 98,31% |
Ca | 0.34% |
Mg | 0.03% |
SO4 | 0,08% |
K | 0.012% |
FE2O3 | 0.0021% |
Спосіб використання: досатування, консервування і приготування їжі.
Сіль харчова не є токсичною, пожежою або вибуховою речовиною.
Якщо контакт із шкірними покривами повністю нешкідливий, то при контакті з ранами зменшується швидкість загоєння.
Для варення солі використовують мішки з поліпропиленої полірованої полірованої поліпропилени не більше 50 кілограмів, спеціальні одноразові контейнери ємкістю 900-1 000 кг. Соль їжі, пакування оптом поліпропиленний мішок 50кг.
Перевезення здійснюється в критий, сухий, чистий транспорт. Зберігання продукту в спеціальних двошарових пачках, контейнерах і паперових мішках, які мають поліетиленовий вклад - 2 роки, за відсутності вкладів або внутрішнього паперового пакета - 1 рік.
Для зберігання солі, яка не містить добавок, з підтриманням необхідних температурно-влаштування, встановлено гарантійний термін п'ять років.
Зберігати повітря при відносній вологості не більше 75%
Основні | |
---|---|
Вага | 25 кг |
Країна виробник | Туреччина |
Тип | Морська сіль |
Ціна за 1 кг | 24 |
- Ціна: 14 ₴/кг
- Мінімальне замовлення: 1000 кг