Сіль харчова кухонна кухонна Екстра Румунія САЛРОМ SALROM
- Немає в наявності
- Тільки оптом
- Код: Румыния 25 кг САЛРУМ
14 ₴/кг
Мінімальне замовлення — 25 кг
Показати всі оптові ціниМінімальна сума замовлення на сайті — 1000 грн
- +380 (67) 468-72-00
Сіль харчова Екстра Помел No1
САЛРОМ SALROM. Виробник Румунія. Розмір частинок 0-2 мм
Сертифікат якості ISO 9001:2015
Харчова виварювальна сіль сорту Екстра виробляється методом хімічного очищення та випаровування розсолу, що видобувається зі свердловин. Вона характеризується найвищою хімічною чистотою (вміст NaCl не менш ніж 99,8%), майже не містить домішок інших солей (чим їх менше, тим вищий сорт солі).
Сучасні харчові добавки подрібнена сіль вводяться до складу продукції під час її виготовлення, надають певних властивостей або покращують загальний смак їжі.
Сіль Екстра вирізняється чисто-білим кольором і рівномірним дрібним помелом. Подрібнена сіль за результатами лабораторних випробувань екстра дрібна сіль визнана якісною й безпечною для інших видів продукції на її основі.
Хлористий натрій дрібна сіль відповідає підвищеному стандарту Наприклад, харчова сіль сорту екстра показала відповідність за такими параметрами, як масова частка вологи та магній-іона.
У зразку харчова сіль хлорид натрію, не було виявлено перевищення вмісту оксиду заліза, який може бути небезпечний для здоров'я людини.
Поварена сіль відзначена досить низькою зоною нерозчинного у воді залишку матеріалу. Однак масова частка у подрібненій солі сульфат-іону та натрію в складі продукту не відповідає підвищеному стандарту для солі сорту екстра.
- У харчовій промисловості рекристалізована сіль для засолювання та консервації продуктів, для зберігання кормів у тваринництві;
- Під час виготовлення мийних засобів, соди, хлору, їдкого натра, соляної кислоти;
- Для фарбування матеріалів, виготовлення мила, усунення обмерзання доріг;
- Дрібна сіль в молочної промисловості під час виробництва сирів, сиру, сухого молока;
- У заготівці та зберіганні сільськогосподарської продукції для оброблення свіжих овочів і фруктів;
- На консервних підприємствах кухонна сіль для м'ясо- та рибо-перероблювальних виробництвах;
- Ре кристалізована сіль в пивоварії та виробництві слабоалкогольних і безалкогольних напоїв;
- У виробництві джему та мармеладу, а також хлібобулочних і кондитерських виробів.
Показники | Норматив |
Нерозчинні частинки | 0,3% |
Вологість | 0,1% |
NaCL | 98,31% |
Ca | 0.34% |
Mg | 0.03% |
SO4 | 0,08% |
K | 0.012% |
FE2O3 | 0.0021% |
Спосіб уживання: досалювання, консервування та приготування їжі.
Умови зберігання:
Сіль харчова не токсична, пожежо- або вибухонебезпечна речовина.
Подрібнена сіль під час контакту зі шкірними покривами, що не мають ушкоджень, повністю нешкідлива, під час зіткнення з ранами знижує швидкість їхнього загоєння.
Для пакування кухонної солі використовуються мішки з поліетилену та поліпропілену місткістю не більш ніж 50 кг, спеціальні одноразові контейнери місткістю 900-1000 кг. Сіль харчова, паковання гуртом поліпропіленовий мішок 50 кг.
Перевезення здійснюється в критих, сухих, чистих транспортних засобах. Зберігання продукту в спеціальних двошарових пачках, контейнерах і паперових мішках, що мають поліетиленову вкладку — 2 роки, за відсутності вкладки або внутрішнього паперового пакета — 1 рік.
Для зберігання солі, що не містить домішок, з підтримкою необхідних температурно-вологих умов встановлений гарантійний термін 5 років.
Зберігати за відносної вологості повітря не більш ніж 75%
Сал ром харчова сіль фасована мішком 25 кг.
Сіль харчова опт 50 кг кухонна Екстра Руминія САЛРОМ SALROM |
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Румунія |
Вага упаковки | 50 кг |
Ґатунок | 1 |
Кількість соди на палеті | |
Виробник | САЛРОМ SALROM |
Палета: | 1050 кг і 1250 кг |
- Ціна: 14 ₴/кг
- Мінімальне замовлення: 25 кг