Харчові добавки
Харчові добавки- речовини, що додаються в технологічних цілях у харчові продукти в процесі виробництва, упаковки, транспортування або зберігання для надання їм бажаних властивостей, наприклад певного аромату (ароматизатори), кольору (барвника), тривалості зберігання (консерванти), смаку, консистенції.
Деякі люди прагнуть вживати в їжу продукти без добавок, хоча в строгому значенні слова сіль і перець теж є ними.
Наша продукція, якої потребує харчова промисловість, аграрний сектор і сільське господарство, фармакологія, фармація, текстильна індустрія, біологія та медицина, застосовується у багатьох галузях промисловості та для побутових потреб.
- Сіль кухонна харчова Туречина №1 кам'яна сіль природний кристалічний мінерал як харчова добавка. Упаковка 30 кг.
- Кухонна таблетована сільвиробник Мозерсоль для регенерації (відновлення) іонообмінних смол в установках для пом'якшення води. мішок 25 кг.
- Кальцій хлористий харчовий оптом застосовують як харчову добавку (E509) у промисловості для збереження свіжості, дозволяючи збільшувати вихід кінцевого продукту.
- Кальцій хлористий 94-98% технічний є високоефективним протиобмерзаючим матеріалом і використовується в зимових дорожніх умовах у всьому світі. Продукт має меншу дію на довкілля, ніж традиційні сольові матеріали.
- Каустична содалуска - пластівці добре розчиняється у воді. Їдкий луг каустик оптом, мішок по 25 кг.
- Каустична содагранулами добре розчиняється у воді. Каустик оптом, мішок по 25 кг.
- Магній хлористий (бішофіт) гранульований застосовується у комунально-дорожній службі, як протиожеледний реагент і компонент ПГМ, у будівництві як компонент при виробництві будівельних матеріалів, сільське господарство як добриво.
- Лимонна кислота - Китай кристалічна речовина білого кольору, добре розчинна у воді, розчинна в етиловому спирті. Широко використовується як смакова добавка, регулятор кислотності та консервант у харчовій промисловості (харчові добавки E330-Е333).